Rodinný dom typ B

Nová štvrť Veľké Vozokany Typ B

Rodinný dom typ B – 4 izbový moderný rodinný dom s garážou s celkovou výmerou 139,25 m2

RD Typu B je moderný štvorizbový rodinný dom s garážou s celkovou výmerou 139,25 m2 . Dom disponuje dostatkom priestoru pre rodiny, ktoré hľadajú komfort a pohodlie.

Na prvom podlaží sa nachádza vstupná chodba, ktorá slúži ako vstup do domu a poskytuje prístup k technickej miestnosti a samostatnému WC. Taktiež na tomto poschodí je kuchyňa, ktorá je v jednom celku s jedálňou a obývačkou, vytvárajúc tak príjemný a priestranný obytný priestor s výmerou 56,81 m2. V tejto časti domu sa nachádza dostatok priestoru na pohodlné posedenie a oddych s rodinou a priateľmi. Okrem toho, sa tu nachádza aj garáž s výmerou 20,65 m2, ktorá ponúka dostatok miesta na parkovanie a uskladnenie náradia.

Na druhom podlaží sa nachádzajú tri izby, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre pohodlné užívanie pre všetkých obyvateľov domu. Taktiež na tomto poschodí je samostatný šatník a samostatné WC s kúpeľňou ako aj balkón. Celková výmera tohto podlažia je 61,79 m2.

Dom typu B ponúka moderný a pohodlný životný štýl pre celú rodinu a je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú rodinný dom so všetkým komfortom, ktorý je dostupný v príjemnom a pokojnom prostredí.

Veľké Vozokany Pôdorys Typ B

Copyright 2023 – Ferival, s.r.o.